Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Speed Triple R 2016, gata de lansare
07 Oct

Triumph Speed Triple R 2016, gata de lansare

Publicat de: Motoboom

Zvonurile despre o noua versiune a celebrei motociclete Triumph Speed Triple au aparut inca de la inceputul acestui an. Mai mult, in luna iunie a aparut pe internet si prima fotografie spion cu aceasta motocicleta, surprinsa la teste pe soselele din Spania. In aceste zile, jurnalistii de la Visordown au fotografiat din nou super-naked-ul celor de la Triumph, de data aceasta fiind surprinsa la teste o versiune mult mai aproape de cea finala.


In poza publicata de britanici apare versiunea imbunatatita Speed Triple R 2016, care dispune de un sub-cadru rosu si de jante premium negre cu o banda rosie. Alte noutati care se pot observa din aceasta fotografie sunt protectiile laterale pentru radiator, un rezervor reproiectat, un fly-screen nou si o galerie de admisie aer repozitionata. De asemenea, coada motocicletei este putin mai scurta decat cea a modelului actual.


Spre deosebire de varianta de baza Triumph Speed Triple, versiune imbunatatita R dispune de o serie de componente premium fabricate de liderii din industrie: suspensii Ohlins, frane Brembo sau anvelope Pirelli. Noutatile aduse de versiunea 2016 nu sunt foarte spectaculoase in ceea ce priveste design-ul, insa pe partea tehnica motocicleta vine cu o serie de imbunatatiri evidente.


Surse neoficiale sustin ca motorul revizuit va dezvolta o putere in jurul valorii de 140 cp, in timp ce partea electronica este completata cu functia de control a tractiunii, mai multe moduri selectabile de condus si acceleratie ride-by-wire, la fel ca si in cazul noilor versiuni Tiger 800 lansate in acest an.


Noile motociclete Triumph 2016 vor fi expuse in cadrul celui mai mare salon moto al acestei toamne, EICMA Milano.