Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Speed Triple R 2016 este pregatit pentru EICMA
03 Nov

Triumph Speed Triple R 2016 este pregatit pentru EICMA

Publicat de: Motoboom

Stirea despre noua versiune Triumph Speed Triple a aparut in presa de specialitate inca din primavara acestui an. De atunci au aparut pe internet mai multe poze spion care au surprins la teste noua motocicleta Triumph, ultima chiar in aceste zile. Cea mai recenta fotografie cu Triumph Speed Triple R 2016 a fost publicata zilele trecute, motocicleta fiind surprinsa in cadrul unui eveniment organizat de un dealer oficial Triumph.


In aceasta fotografie pare sa fie versiunea finala Triumph Speed Triple R 2016, pregatita pentru lansarea oficiala. Printre update-urile care se pot observa putem aminti noua forma a rezervorului, un sistem de evacuare reproiectat, o sa noua, un radiator cu protectii laterale noi si un nou scut pentru baia de ulei (Belly-Pan). Declaratia neoficiala a celor de la Triumph, dupa aparitia acestei fotografii, a fost: „Dealers do not understand confidentiality” (Dealerii nu inteleg confidentialitatea).


Noutatile aduse de versiunea 2016 nu sunt foarte spectaculoase in ceea ce priveste design-ul, insa pe partea tehnica motocicleta vine cu o serie de imbunatatiri evidente. Surse neoficiale sustin ca motorul revizuit va dezvolta o putere in jurul valorii de 140 cp, in timp ce partea electronica este completata cu functia de control a tractiunii, mai multe moduri selectabile de condus si acceleratie ride-by-wire.


Ca si pana acum, Triumph Speed Triple 2016 va fi disponibila in doua versiuni: varianta standard si varianta imbunatatita R. Aceasta din urma este echipata cu o serie de componente premium fabricate de liderii din industrie: suspensii Ohlins, frane Brembo, anvelope Pirelli, etc. Speed Triple este unul dintre cele mai emblematice modele din gama Triumph, fiind cea mai pura motocicleta din segmentul sport-naked.


Cu siguranta, vom vedea noul Triumph Speed Triple la salonul moto EICMA Milano din aceasta luna, alaturi de noua gama Triumph Bonneville 2016, prezentata zilele trecute.