Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Scrambler 1200 are o ediție specială James Bond
20 Mar

Triumph Scrambler 1200 are o ediție specială James Bond

Publicat de: Motoboom

Triumph scoate în evidență eleganța și stilul britanic odată cu lansarea unei serii limitate Scrambler 1200 Bond Edition. Este vorba de motocicleta folosită de Daniel Craig în scenele de acțiune ale celui mai recent film cu James Bond intitulat No Time To Die care va fi lansat în acest an.


Vor fi produse numai 250 de exemplare din această ediție limitată, așa că fanii motocicliști ai agentului 007 ar trebui să se grăbească. Este vopsit în negru, așa cum sunt costumele impecabile ale lui James Bond și are un logo exclusivist pe rezervor, ghidon, scărițe, furcă și basculă. Blocul motor, este de asemenea vopsit în negru, pe tapiseria șeii se vede în partea posterioară broderia cu Bond Edition, dubla evacuare provine de la Arrow, partenerul tradițional al fabricii din Hinkley.


Cele 250 de modele sunt fiecare numerotate și au pe plăcuța centrală a ghidonului numărul individualizat; atunci când pui contactul pe bordul cu ecran TFT se vede simbolul 007 (și pistolul aferent), același simbol este și pe far.


Triumph Scrambler 1200 Bond Edition are la bază partea tehnică de la Scrambler XE, adică motorul cu doi cilindri în paralel de 1200 ce scoate 90 de cai putere și un cuplu de 110 Nm, are roți de 21” pe față și 17” pe spate, amortizoarele sunt Öhlins, frânele de la Brembo. Cei care comandă ediția specială primesc o husă pentru motocicletă, un rucsac din piele și un crtificat de autenticitate semnat de Nick Bloor, Director General Triumph Motorcycles.