Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Scrambler 1200 are o ediție limitată Steve McQueen
14 Apr

Triumph Scrambler 1200 are o ediție limitată Steve McQueen

Publicat de: Motoboom

Încă de la debutul din 2018, modelele Triumph Scrambler 1200 au fost primite cu entuziasm de cei care ies și de pe asfalt, care au apreciat aptitudinile și performanța împachetate într-o motocicletă cu aspect fără vârstă. Având deplină încredere în vocația acestui model, Triumph a participat cu Scrambler 1200 XE stoc, fără nicio modificare, la mai multe competiții dure în deșert, inclusiv la NORRA Mexican 1000 Rally unde în 2019 a obținut un impresionant loc 5, înaintea multor modele preparate pentru Rally.

Anul acesta, modelele Scrambler XC și XE au motoare modernizate care îndeplinesc normele Euro 5. Puterea și cuplul rămân neschimbate (90 de cai la 7250 rpm, respectiv 110 Nm la 4500 rpm), dar plaja turațiilor optime e ușor modificată, cu o putere maximă atinsă mai devreme cu 150 rpm și un cuplu cu 550 rpm mai sus. Sistemul de evacuare care contribuie la reducerea emisiilor a fost regândit și pentru a disipa mai bine căldura.

Scrambler 1200 Steve McQueen Edition

Iată că la un an după ce Triumph a scos o ediție exclusivistă Scrambler 1200 James Bond (model care apare și în cel mai recent film cu agentul 007), acum se aduce un omagiu celebrului Steve McQueen, actor și participant la curse moto. Ediția specială Scrambler 1200 Steve McQueen se bazează pe dotările de la XE, venind în plus cu propria schemă de vopsea și cu alte detalii premium care o individualizează.

Se observă în liniile generale și în culoare de unde a venit inspirația: originalul Triumph TR6 făcut faimos în filmul clasic “The Great Escape” din 1963. Numai 1000 de exemplare vor fi produse din această ediție, fiecare este numerotat, poartă o semnătură gravată cu laser pe prinderea ghidonului și vine însoțit de un certificat de autenticitate semnat de Nick Bloor, Directorul General Triumph și de Chad McQueen, fiul actorului Steve McQueen.

Detaliile specifice se regăsesc în culoarea rezervorului (Competition Green) cu zonele pentru genunchi șlefuite, linii aurii pictate manual, logo-ul clasic Triumph, grafica Steve McQueen, bușonul din aluminiu șlefuit de tip Monza pentru combustibil sau banda din oțel ce fixează rezervorul. De asemenea, Steve McQueen Edition are aripa posterioară din aluminiu vopsit, protecție din aluminiu pentru radiator, bare de protecție pentru motor, șa maro stilată și elegantă.

Triumph Scrambler 1200 Steve McQueen Edition are pre-echipare pentru sistemul My Triumph connectivity cu care pilotul poate folosi navigația turn-by-turn, apelurile, muzica, mesajele sau comanda camera Go Pro, prin intermediul butonului intuitiv de pe ghidon cu și interfața prietenoasă a bordului cu ecran TFT.

Dacă ediția limitată Scrambler 1200 Steve McQueen va fi fabricată numai în culoarea specială, XC și XE vor fi disponibile în trei culori: albastru, kaki și negru. Triumph a conceput pentru Scrambler 1200 peste 70 de accesorii originale, inclusiv un nou parbriz deflector în stil Dakar.