Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Rocket GT  - imagine spion din Croația
13 Mai

Triumph Rocket GT - imagine spion din Croația

Publicat de: Motoboom

Un cititor croat al publicației MCN a surprins noul Triumph Rocket III într-o parcare de pe coasta Dalmației. Este vorba despre cea mai mare și cea mai puternică motocicletă produsă vreodată de fabrica din Hinkley: motor de 2458cmc, 170 de cai putere, cuplu de 221 Nm. Până în acest moment au fost făcute publice imagini oficiale și date tehnice numai cu exclusivistul Rocket TFC, care va fi produs în doar 750 de exemplare.


Presa de specialitate susținea că Rocket III va fi o platformă pe care se vor construi mai multe modele distincte, pe lângă exclusivistul TFC ar urma să apară o versiune standard, un GT și un bobber. În fotografia spion se observă modelul GT care – din fericire – diferă foarte puțin de TFC Concept. I-au fost adăugate șa pentru pasager și scărițe. Frânele sunt de la Brembo (dar nu Stylema, ca la TFC), modelul are un mic deflector, furca este normală și – evident – lipsesc elementele din fibră de carbon. Această varianta va fi completată de una adaptată pentru turism, care ca avea un parbriz mai înalt și un alt cadru inferior pentru a suporta sistemul de valize.


Era de așteptat ca Triumph Rocket III să fie lansat la saloanele moto din toamnă, dar se pare că motocicleta este gata mai devreme, are inclusiv număr de înmatriculare, așa că s-ar putea să apară la distribuitori – inclusiv la MotoBoom – chiar în această vară.


Sursa: MCN