Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph pregătește un nou Bobber
26 Iul

Triumph pregătește un nou Bobber

Publicat de: Motoboom

Un nou model Triumph Bobber a fost surprins în teste pe șoselele montane din Spania și imaginile au ajuns pe site-ul MCN.


Cu toate că actualul Bobber se poate conduce mult mai sportiv decât ar sugera înfățișarea sa, viitorul model ia în calcul îmbunătățirea manevrabilității și a performanțelor în general, așa că în curând vom asista la noi standarde în această clasă. În partea frontală se vede că furca tradițională a fost înlocuită cu una inversată de la Öhlins, care nu numai că oferă o stabilitate mai bună în cazul vitezelor mari și o precizie sporită pe viraje, dar are și posibilități complete de setare, așa că fiecare pilot își poate ajusta suspensia după preferințe.


Vizibilă este și perechea de discuri pe care sunt amplasate radial  etrierele monobloc Brembo M50, care vor înlocui frânele cu un singur disc de pe actualul model. În locul ghidonului standard sunt semighidoane joase, care nu schimbă geometria într-un mod radical, dar oferă pilotului un control mai bun asupra furcii. Cu toate că este ascuns, monoamortizorul central e de așteptat să fie tot de la Öhlins, pentru a funcționa pereche împreuna cu furca. Evacuarea finală e de la Arrow.


Din exterior, motorul pare neschimbat. Este posibil ca acest model, care va fi denumit Triumph Bonneville Bobber R, să fie prezentat la Slonul de la Milano din această toamnă.

 

Sursa: MCN