Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph pregateste o noua serie de motociclete cu cilindree medie
11 Aug

Triumph pregateste o noua serie de motociclete cu cilindree medie

Publicat de: Motoboom

Triumph a anunțat că noul parteneriat cu indienii de la Bajaj va da naștere unei întregi serii de motociclete de capacitate cilindrică medie. Acestea se vor produce în India sub brandul Triumph și vor beneficia de “forțele colective” ale mărcii britanice și ale gigantului indian, conform declarației de presă. De asemenea, colaborarea va ajuta expansiunea motocicletelor Triumph pe piața internațională.

Bajaj este cel de-al doilea mare producător de motociclete din India și al șaselea din lume. Concernul are deja o strânsă colaborare cu austriecii de la KTM pentru care produce motoarele cu un cilindru ce echipează modelele din seria Duke.

În prezent, modelul Triumph cu cea mai mică cilindree este versiunea de 660 cmc a lui Street Triple pentru posesorii permisului categoria A2, motor limitat la 47 de cai putere. Pentru noile motociclete se va folosi un motor cu un singur cilindru construit la fabrica Triumph din Narsapur (India centrală), iar primul din serie se pare că va fi un naked în stil Street Triple ce se va numi Street Single. Va urma apoi un Daytona de cilindree mică ce va avea ca rivali Honda CBR300R, Yamaha R3 sau KTM RC390.

“Sperăm să ca acest parteneriat să pună în valoare pe piața globală numele, poziția, percepția mărcii, designul și dezvoltarea, tehnologia și calitatea. Motocicletele Triumph vor ajunge pe noi piețe de desfacere și vor fi accesibile și unui alt segment de cumpărători din toată lumea, iar Bajaj va beneficia de istoricul brand britanic și de tehnologia avansată”, se mai arată în comunicatul de presă.