Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph pregateste lansarea noului Bonneville
13 Oct

Triumph pregateste lansarea noului Bonneville

Publicat de: Motoboom

Zvonurile despre o noua generatie a celebrei motociclete Triumph Bonneville au aparut de ceva vreme in presa de specialitate. Mai mult, pe internet au fost publicate si cateva poze spion care au surprins la teste noile versiuni Bonneville, insa prima confirmare oficiala din partea constructorului a venit abia in aceste zile.


Britanicii au publicat pe canalul oficial Youtube un clip teaser de promovare a evenimentului de lansare pentru noul Triumph Bonneville. In clipul respectiv apare data oficiala a prezentarii noii motociclete, 28 octombrie, dar si o combinatie de cadre cu actualul si viitorul Bonneville.


Titlul filmuletului este „Something big is coming...”, britanicii facand referire la noul motor de capacitate mai mare si racit cu lichid, care va propulsa modelele Bonneville incepand cu 2016. Dupa cum era de asteptat, gama Triumph Bonneville 2016 va include mai multe versiuni pentru aceasta motocicleta: un model standard clasic, o versiune cafe-racer, un Bobber Version si poate alte surprize din partea constructorului.


Este de asteptat ca cei de la Triumph sa reinnoieasca pentru 2016 toata gama de motociclete clasice, acestea fiind echipate cu un motor complet nou si mai puternic. Cu doi cilindri in paralel si o capacitate cilindrica in jurul valorii de 1100cc, noul motor racit cu lichid poate dezvolta o putere de aproximativ 100cp. Progresul este evident fata de versiunea actuala a modelului Bonneville, care dispune de un motor racit cu aer, cu o capacitate de 865cc ce poate dezvolta doar 69cp.


Vom vedea ce alte surprize ne mai pregatesc cei de la Triumph la EICMA Milano 2015. Mai jos puteti vedea si clipul teaser de promovare a noile modele Triumph Bonneville 2016: