Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph participă în campionatul British Supersport cu o echipă oficială
29 Apr

Triumph participă în campionatul British Supersport cu o echipă oficială

Publicat de: Motoboom

Performanțele și potențialul noului Triumph Street 765 Triple RS vor fi demonstrate încă o dată într-una din cele mai solicitante competiții. Este vorba despre campionatul Quattro Group British Supersport, unde producătorul britanic va participa începând din acest sezon cu echipa oficială Dynavolt Triumph.

Cei doi piloți sunt Kyle Smith, pilot cu experiență în WSS British și campionul British Motostar, Brandon Paasch, iar baza motocicletei de concurs o constituie Street Triple RS, model recunoscut pentru cea mai bună manevrabilitate din categoria sa, pentru motorul exuberant și cuplul bogat. 

Steve Sargent, Triumph’s Chief Product Officer explică: “Avem oportunitatea să testăm această formulă pentru a extinde participarea în Campionat. Nu am fi intrat în acest proiect dacă nu am fi crezut că avem o motocicletă competitivă. Street Triple este întradevăr un naked, dar e derivat din Daytona și în ceea ce privește ciclistica, e un bun punct de pornire pentru un model de curse, e un pachet de start: avem un cadru eficient combinat cu un motor pe care îl folosim și în Moto2”.

“Vizita la fabrica Triumph a fost o experiență extraordinară, e uimitor să vezi câtă muncă se depune pentru a rafina fiecare detaliu. Acest fapt dă mai multă încredere unui pilot. A fost minunat să discut și cu membrii echipei care a dezvoltat modelul Dynavolt Triumph! Sper ca toată lumea să fie atât de entuziamsată cum sunt și eu”, a declarat Paasch. 

Smith, celălalt pilot a adăugat: “ Ce poate fi mai provocator decât să începi un nou campionat, cu o nouă motocicletă? Aștept cu nerăbdare să începem sesiunile de teste și nu am niciun dubiu în ceea ce privește noua motocicletă”.

Testele cu Dynavolt Triumph Street Triple 765 RS au început în această săptămână pe circuitul de la Silverstone.


Sursa: Triumph