Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph oferă sistemul de navigație Beeline
14 Iun

Triumph oferă sistemul de navigație Beeline

Publicat de: Motoboom

Producătorul britanic de motociclete Triumph adaptează cunoscutul sistem de navigație Beeline și îi conferă un aspect special Triumph. 

O vorbă cunoscută motocicliștilor spune că nu contează destinația, ci călătoria în sine. Dar pentru a călători relaxat e nevoie de navigație. Triumph oferă acum motocicliștilor noua navigație Triumph Beeline.

Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește funcționalitatea de bază a navigației Beeline, aplicația se instalează pe smartphone, apoi acesta comunică prin Bluetooth cu micul cadran rotund care este atașat ghidonului cu benzi de cauciuc și un adaptor. Navigația este de tip turn-to-turn cu afișaje și săgeți corespunzătoare sau o funcție pură de busolă care arată aproximativ direcția către destinație.

Triumph a încorporat acest dispozitiv într-o carcasă din aluminiu impermeabilă (IP67) ce e gravată cu laser cu logo-ul Triumph. Bateria integrată garantează un timp de funcționare de 30 de ore, încărcarea făcându-se prin cablu USB. Cei de la Triumph garantează o opțiune de actualizare pe tot parcursul vieții pentru aplicație și software, precum și o garanție de doi ani pentru dispozitiv. Hărțile acoperă Europa, America de Nord, Australia, Noua Zeelandă și Japonia.

Sistemul Triumph Beeline a fost pus în vânzare la sfârșitul lunii mai 2021 la un preț de 239 euro. Această navigație nu este compatibilă cu alte sisteme Triumph, cum ar fi „Triumph My Connectivity”.