Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph lanseaza noile modele Street Triple 2017
11 Ian

Triumph lanseaza noile modele Street Triple 2017

Publicat de: Motoboom

Compania britanica Triumph a lansat noile modele Street Triple. Evenimentul s-a desfasurat in Londra la Queen Elizabeth Olympic Park.

Modelul a fost introdus pe piata in anul 2007, imbinand perfect stilul si atitudinea exemplarului Speed Triple cu performanta si agilitatea detinuta de Daytona 675 din clasa supersport. Rezultatul a fost cu adevarat impresionant la clasa streetfighter, avand vanzari de succes in intreaga lume.

Dupa 10 ani de la lansarea primului model, cei de la Triumph impun cu modele prezentate, noi standarde la clasa streetfighter-elor.

Noul Street Triple a fost complet reproiectat, pastrand in acelas timp atitudinea si caracterul, specific Triumph.  Acesta va fi disponibil in trei variante: Street Triple S, Street Triple R si Street Triple RS.

Ce face ca noile modele Triumph sa fie mai speciale? Mai multa performanta, putere, cuplu si un nou motor 765 cmc, inspirat de la faimosul super-sport Daytona 675.

Denumita de britanici “The new street champion”, Street Triple S 2017 este varianta standard si beneficiaza de un motor cu 3 cilindri in linie de 765 cmc, care dezvolta 111 CP la 11.250 RPM si un cuplu de 73 Nm la o turatie de 9.100 RPM. Sistemul de suspensii este asigurat de Showa cu un monoamortizor reglabil, ABS, acceleratie Ryde-by-Wire, control al tractiunii si un nou bord multifunctional cu afisaj LCD.

“The definitive street fighter”, Street Triple R 2017 este varianta imbunatatita a modelului standard, care beneficiaza de acelasi motor de 765 cmc, dar care dezvolta 116 CP la 12.000 RPM si un cuplu de 77 Nm la turatii de 9.400 RPM. De asemenea versiunea R vine echipata cu sistem de franare Brembo, sistem de suspensii complet reglabile Showa, ABS, acceleratie Ryde-by-Wire, contol al tractiunii, ambreaj Slip-Assist, bord multifunctional cu display LCD color de 5 inch, riding modes cu patru nivele de setari si faruri DRL (Daytime Running Lights).

Bijuteria celor de la Triumph este Street Triple RS, o motocicleta cu specificatii de top care dezvolta 121 CP la 11.700 RPM si un cuplu de 77 Nm la turatii de 10.800 RPM. Versiunea RS beneficiaza de sistem de franare Brembo M50, furca Showa complet reglabila, amortizor spate Ohlins STX40 complet reglabil, acceleratie Ryde-by-Wire,ABS, contol al tractiunii, Riding Modes cu 5 nivele de setari, ambreaj Slip-Assist, quickshifter, lap timer, bord multifunctional cu display LCD color de 5 inch, faruri DRL (Daytime Running Lights) si anvelope Pirelli Diablo Supercorsa SP.

Preturile nu au fost inca dezvaluite, insa vom reveni in curand cu detalii.