Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph inaugurează centrul pentru vizitatori  Factory Visitor Experience
09 Oct

Triumph inaugurează centrul pentru vizitatori Factory Visitor Experience

Publicat de: Motoboom

Pe data de 1 noiembrie, la Hinkley, Triumph va deschide o nouă clădire dedicată vizitatorilor. Proiectul, în valoare de 3 milioane de lire, familiarizează publicul cu produsele istoricului brand britanic. Centrul va fi deschis cinci zile pe săptămână și va relata o istorie ce se întinde pe o durată de 115 ani. Există chiar și un bar, intitulat “Triumph 1902 Café”, ce amintește anul în care a fost produsă prima motocicletă Triumph.


Miles Perkins, brand manager, a declarat că deschiderea acestui centru e încununarea unui “an crucial” pentru Triumph, ce a semnat contractul pentru furnizarea motoarelor pentru echipele din Moto2, începând cu 2019. Perkins a subliniat creșterea record a vânzărilor, precum și parteneriatul cu indienii de la Bajaj, care se află pe cea de-a treia poziție în topul vânzărilor la nivel global.


Triumph Factory Experience va expune modele ce nu au mai fost făcute publice, proiecte, concepte, dar și exemplare emblematice pentru istoria mărcii. Va fi acolo prima motocicletă produsă în 1902, dar și cele pilotate de Steve McQueen în “The Great Escape”, de Tom Cruise în “Mission Imposible 2” sau prototipul motorului de curse pentru Moto2.


“Dorim să-i invităm pe toți motocicliștii, indiferent dacă sunt fani Triumph sau nu, să cunoască firma noastră, chiar aici, unde se nasc modelele. Experiența vizitării centrului e interesantă atât pentru motocicliști, cât și pentru cinefili” a spus Paul Stroud, director comercial la Triumph.