Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
TRIUMPH Daytona MOTO2 Special Edition
25 Iul

TRIUMPH Daytona MOTO2 Special Edition

Publicat de: Motoboom

Triumph a confirmat în mod oficial apariția noului model Daytona 765 în ediție limitată, model livrabil din primăvara lui 2020.

 

Daytona 765 este o mototcicletă supersport, construită în două versiuni, una pentru Europa și Asia, cealaltă pentru SUA și Canada. Se va produce într-o ediție limitată de 765 unitați, astfel ne așteptăm ca cererea să depășească cu mult oferta.

 

Așa cum ne-au obișnuit cei de la Triumph, cu toate edițiile speciale lansate, fiecare unitate va avea gravat cu laser numărul unic de construcție al motocicletei.

Noua Daytona Moto2 Ediție Limitată, are motorul de 765 cc care a fost preluat de la Street Triple RS, înainte de a fi dezvoltat și furnizat în MotoGP pentru clasa Moto2.

Triumph declară că noul motor Daytona 765 2020 va fi cel mai puternic construit până în prezent, având "cu mult mai multă putere și cuplu" decât motorul lui Street Triple RS din care a fost dezvoltat.

La motocicleta Triumph Street Triple RS motorul produce 121 CP, în timp ce motorul din Moto2 dezvoltă "mai mult de 138 CP", ceea ce înseamnă că ne așteptăm ca Daytona 765 să dezvolte în jurul valorii de 130-135 CP.

Motocicleta este dotată cu un sistem de evacuare Arrow, montat pe partea laterală, ca și la motocicletele pentru Moto2.

Noul bord TFT (modelul vechi 675 R utiliza un LCD mix) se mândrește cu un mesaj oficial de întâmpinare cu logo Moto2.

Se pot selecta cinci moduri de pilotaj / ride, inclusiv quickshifter bidirecțional ca și standard.

Motocicletele finisate vor avea o inscripție monocromă Union Jack - inspirată de șabloanele Moto2 - cu marca oficială Moto2.

Triumph va confirma specificațiile cheie al noului Daytona la lansarea sa oficială în timpul MotoGP-ului britanic de la Silverstone, când va fi dezvaluită pentru prima dată.

Triumph declară că Daytona va apărea în martie 2020 și că prețul va fi anunțat, de asemenea, în debutul curselor de la Silverstone din 23 august 2019.