Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph – Centrul pentru vizitatori are 100 de mii de vizite
20 Dec

Triumph – Centrul pentru vizitatori are 100 de mii de vizite

Publicat de: Motoboom

De la deschiderea din 2017, Triumph Visitors Centre a atras 100 de mii de vizitatori dornici să vadă colecția de motociclete și să cunoască mai bine istoria fabricii britanice. Situat lângă fabrica din Hinkley, Centrul pentru vizitatori expune modele rare, originale sau recondiționate ce reflectă trecutul și prezentul, dar și schițe și modele concept ce sugerează cum va fi viitorul.


Sunt acolo modele concepute pentru a doborî recorduri de viteză pe pista de sare de la Bonneville sau exemplare folosite de cascadori în cel mai recent film cu James Bond, "No Time To Die". Una dintre vedete este motocicleta folosită în filmul “Marea Evadare”, un Triumph TR6 Trophy deghizat să pară BMW R75, ce a fost foarte puțin restaurată, majoritatea componentelor fiind cele originale din 1963, inclusiv pneul de spate e cel folosit de pilotul Bud Ekins (cel care l-a dublat pe Steve McQueen în momentul săriturii peste gardul de sârmă ghimpată).


Intrarea la Centrul pentru vizitatori este gratuită, iar lângă expoziție există și “1902 Café”, o cafenea în cel mai pur stil britanic. Doritorii pot programa și o vizită în fabrica Triumph – aceasta este contra cost și se face cu însoțitori – pentru a vedea liniile de producție cu modelele actuale ce ies pe poarta uzinei din Hinkley, Leicestershire. Mai multe informații despre Triumph Visitors Centre se pot afla vizitând
site-ul oficial.