Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Bonneville Street Tracker
28 Mai

Triumph Bonneville Street Tracker

Publicat de: Motoboom

Pe langa modelul unicat Bonneville Venom, prezentat zilele trecute, constructorul britanic Triumph a mai expus in cadrul salonului Bike Shed Exhibition, organizat in aceste zile la Londra, inca o versiune Editie Speciala a motocicletei clasice Bonneville. Este vorba despre modelul Triumph Bonneville Street Tracker, o motocicleta construita pentru a promova noua linie de imbracaminte Triumph si Barbour International.


Noua motocicleta Triumph Bonneville Street Tracker a fost construita pe sasiul modelului standard, Bonneville. Aceasta mosteneste caracterul clasic, specific gamei Bonneville, insa beneficiaza de un look mult mai agresiv si mai masculin. Practic, imaginea de ansamblu a motocicletei este complet schimbata, noua versiune fiind orientata mai mult spre segmentul sport-racing.


Bonneville Street Tracker dispune de un cadru modificat si mai extins fata de cel standard, fiind eliminate toate elementele spate pentru pasager, prezente pe modelul Bonneville, inclusiv sub-cadrul si cutia pentru baterie. Pentru a-i oferi imaginea unei motociclete racing, versiunea Street Tracker a fost echipata cu o sa aftermarket Redmax Speedshop.


Sistemul de suspensii a fost schimbat complet, pe spate fiind montate amortizoare K-Tech Razor in timp ce pe fata elementele suspensiei au fost imprumutate de la modelul Street Triple R. De asemenea, sistemul de evacuare a fost reproiectat, fiind montat un esapament mult mai scurt care se potriveste mai bine cu noua imagine a motocicletei.


Atat modelul Bonneville Venom cat si versiunea Bonneville Street Tracker vor mai fi expuse de constructorul Triumph si in cadrul urmatoarelor saloane moto organizate in Marea Britanie. Aceste motociclete nu vor fi produse in serie, fiind doar modele unicat pentru promovarea marcii si a diferitelor produse.