Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Bonneville Build-Off Challenge 2020
19 Sep

Triumph Bonneville Build-Off Challenge 2020

Publicat de: Motoboom

Compania Triumph a invitat distribuitorii mărcii din Marea Britanie să convertească după propriile idei un model Bonneville. Cei care au ajuns în finală se prezintă acum cu motocicletele pentru un vot online.


Ca bază, dealerii au avut de ales între un Bonneville 900 sau 1200. Conversia a presupus alegerea pieselor din programul de accesorii de fabrică, dar constructorii au avut și libertatea de a-și proiecta singuri componentele. 

Sunt nouă modele din care se va alege “cel mai reușit Bonneville custom” din 2020. Imaginația britanicilor a fost variată și sunt prezente diverse tipuri, de la un model care celebrează ziua victoriei din cel de-al doilea război mondial, până la cele cu influențe, sport, scrambler sau flat-tracker. E o adevărată plăcere să vezi cum au fost transpuse ideile și ce se poate face cu un model de serie schimbând anumite părți componente. Dacă doriți să vedeți modelele în detaliu sau să votați, o puteți face accesând acest site


Triumph Bonneville e una din cele mai emblematice motociclete construite vreodată. Primul model care a purtat acest nume a ieșit de pe poarta fabricii în 1959, numele provenind de la deșertul din Statele Unite unde se încearcă doborârea recordurilor de viteză.