Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Bonneville Bobber Edition
08 Iul

Triumph Bonneville Bobber Edition

Publicat de: Motoboom

O alta surpriza pregatita de constructorul britanic Triumph pentru 2016 este noua motocicleta Triumph Bonneville Bobber Edition. Aceasta a fost surprinsa deja la teste pe soselele din Spania, in apropiere de Barcelona, o zona specifica pentru testarea noilor motociclete Triumph. Din pozele spion aparute pe internet se pot observa si primele detalii despre noul membru al familiei Bonneville.


Cea mai importanta noutate adusa de Bonneville Bobber pare sa fie motorul, unul complet nou. Cu doi cilindri in paralel si o capacitate cilindrica in jurul valorii de 1100cc, noul motor racit cu lichid poate dezvolta o putere de aproximativ 100cp. Progresul este evident fata de versiunea actuala a modelului Bonneville, care dispune de un motor racit cu aer, cu o capacitate de 865cc ce poate dezvolta doar 69cp.


Unele zvonuri din lumea moto sustin ca toata gama motocicletelor clasice Triumph (Bonneville, Bonneville T100, Thruxton si Scrambler) vor fi echipate in 2016 cu noul motor de 1100cc, racit cu lichid. Tot in Spania, la inceputul acestui an, a fost surprins la teste inca un model sport de la Triumph in stilul cafe-racer, acesta fiind propulsat de acelasi motor prezent si pe Bonneville Bobber Edition.


Se pare ca anul 2016 va fi unul foarte important pentru constructorul britanic Triumph, fiind anuntate deja cateva versiuni noi ale celor mai populare modele din gama britanicilor: Bonneville, Speed Triple sau Tiger Explorer. Vom vedea ce alte surprize ne mai pregatesc cei de la Triumph pentru anul viitor.