Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph Bobber are o versiune specială TFC
11 Nov

Triumph Bobber are o versiune specială TFC

Publicat de: Motoboom

Bobber TFC, cea mai recentă creație a britanicilor de la Triumph, este o serie premium limitată a Bobberului, proiectată de pasionații ingineri ai departamentului TFC (Triumph Factory Custom). Bobber TFC se alătură modelelor Thruxton TFC și Rocket 3 TFC, lansate în primăvara acestui an.


O primă diferență vizuală față de Bonneville Bobber standard e dată de noile semighidoane, însă multe modificări sunt legate de motor: cei doi cilindri în paralel de 1200 cmc se turează cu 500 rpm mai mult, arborele cotit e mai ușor, fiind redusă greutatea altor componente (biele sau carcasa din magneziu). Împreună cu evacuările Arrow s-a reușit o reducere a masei totale cu 5 kg, puterea crescând cu 10 cai (are acum 86 de cai putere) și cuplul cu 4 Nm (ajungând la 110 Nm).


Pe lângă modurile de pilotaj Road și Rain a mai fost adăugat unul Sport, fiecare având propria curbă de livrare a puterii și setări diferite ale sistemului de control al tracțiunii. Furca Showa și amortizorul KYB au fost înlocuite cu componente Öhlins, iar pe față au fost instalate frânele Brembo M50 cu patru pistonașe pe etrierele duble.


Triumph Bobber TFC va fi fabricat într-o serie limitată de 750 de exemplare, fiecare dintre acestea având numărul de serie pe o plăcuță amplasată lângă rezervorul ce poartă emblematicul Union Flag, un aspect vintage completat de șaua din piele maro.


Toate modelele Triumph 2020, inclusiv seriile limitate TFC, pot fi comandate la Motoboom.