Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph are vânzări record în 2019
17 Dec

Triumph are vânzări record în 2019

Publicat de: Motoboom

Triumph înregistrează un profit record anul acesta, cu toate incertitudinile ce provin din jurul procesului Brexit. Dacă în 2018 Triumph Motorcycles a vândut 59.400 de unități în întreaga lume, se așteaptă ca anul acesta vânzările să ajungă la 67.000, ceea ce ar însemna un nou record al vânzărilor pentru cel de-al șaselea an consecutiv. În septembrie 2019 erau deja vândute 55.192 la nivel global, mai mult cu 3,5% decât în anul precedent, foarte bine fiind primite noile modele pe piețele din America de Nord, nordul Asiei și Europa.


56% dintre motocicletele concepute la Hinkley au rămas pe bătrânul continent, vânzările crescând aici cu 2,2%. Pe continentul american (Statele Unite, Canada și Mexic) vânzările au crescut cu 6,1%, iar o creștere spectaculoasă de 23,6% s-a înregistrat în nordul Asiei (Japonia, China, Coreea de Sus și Taiwan). În schimb, vânzările au scăzut cu 11% în partea de sud a Asiei (Thailanda, Indonezia, Pakistan, India).


Într-un comunicat de presă, Triumph spune că a obținut această realizare “în ciuda provocărilor economice și a atmosferei de incertitudine ce învăluie procesul Brexit”. Au continuat și planurile de investiții în cercetare și dezvoltare, cu o creștere de 20,6 %, de la 36 milioane de lire sterline în 2018 la 43,4 milioane de lire în 2019, fapt care s-a văzut în noua gamă Tiger 900 și la Rocket 3. “Triumph e implicat pentru a consolida viziunea viitorului, investind în angajați, produse și fabrici, inclusiv într-un proiect ce dezvoltă un propulsor electric în parteneriat cu Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd și WMG, la Universitatea din Warwick”, se mai arată în comunicat.

 

Sursa: Motorcycles Data