Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph a prezentat noua bicicleta electrică Trekker GT
17 Iun

Triumph a prezentat noua bicicleta electrică Trekker GT

Publicat de: Motoboom

Cu gândul la mobilitatea urbană și la măsurile ce pot fi luate pentru a evita aglomerarea din mijloacele de transport în comun, cei de la Triumph au început să facă primii pași pe piața bicicletelor electrice prezentând modelul Trekker GT. Bicicleta va fi pusă în vânzare în curând și în Marea Britanie va fi oferită la un preț de 2950 de lire.


Integrat în cadrul de aluminiu este un motor Shimano Steps E6100 care scoate 250w, adică aproximativ 0,3 c.p. conectat la o baterie Shimano E8035 504Wh. Sunt impresionate datele privind cuplul și autonomia: 60 Nm și o rază de aproximativ 160 de km, pachetul acumulatorului având o masă de 2,88kg.


Bicicleta electrică e realizată la standardele cu care britanicii ne-au învățat, atenția la detalii văzându-se la emblemele Triumph din aluminiu, luminile cu LED, există și un portbagaj negru tot din aluminiu și un antifurt ABUS Pro Shield. Opțional se pot comanda antifurt U-lock de 270mm, lanț de ancorare sau kit de întreținere Muc-Off.


Noua bicicletă electrică Trekker GT nu este destinată numai pieței din Marea Britanie, ea va fi disponibilă la toți distribuitorii din Europa și Statele Unite.