Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph a lansat Street Triple R – preț mai mic, quickshifter standard
12 Feb

Triumph a lansat Street Triple R – preț mai mic, quickshifter standard

Publicat de: Motoboom

Așa cum anunțam încă de săptămâna trecută, cei de la Triumph au lansat noul Street Triple R. Versiunea 2020 are schimbări semnificative, arată mai bine, e mai performantă și e mai ieftină decât cea precedentă cu aproximativ 400 de euro.


La sfârșitul anului 2019 au fost prezentate noile Street Triple RS (vârful de gamă, cel mai bine dotat exemplar din această serie) și Street Triple S (versiunea de bază). Între acestea a fost mereu Street Triple R, un streetfighter foarte apreciat pentru comportamentul stradal, care e capabil și de ture pe circuit, având o agilitate ieșită din comun și dotări generoase.


În primul rând, R 2020 are un aspect distinct datorită noilor lumini frontale pentru zi cu LED, aripile, deflectorul de pe far, rezervorul și codița sunt mai ascuțite și mai sportive, evacuarea are o altă formă și poartă emblema Triumph, oglinzile au fost restilizate, vopseaua și schemele grafice sunt altele. Se va fabrica în două variante coloristice, negru (gloss sapphire black) și gri (matt silver ice), ambele cu un subcadru vopsit în roșu pentru a contrasta cu restul ansamblului și pentru a sugera potențialul sportiv de care este apt.


R are același motor cu trei cilindri de 765 cmc prezent pe restul gamei Street Triple (alături de RS și S) și inginerii britanici au reușit să nu piardă niciun cal din cei 116, cu toate că acum acest propulsor îndeplinește stringetele norme Euro 5. Au fost reduse masele, inerția rotațiilor e mai mică și motorul răspunde mai rapid, sună mai bine, e mai incitant.


O veste foarte bună pentru potențialii clienți: Triumph Street Triple R 2020 e mai accesibil, costă la Motoboom 10.290 euro (TVA inclus), un preț mai mic decât versiunea MY19. Are dotare standard quickshifter bidirecțional cu auto-blipper, frâne premium Brembo și suspensii Showa. Cum s-a ajuns ca această nouă variantă să fie mai ieftină? Bordul cu ecran color TFT a fost înlocuit cu un display LCD în stil mai clasic, cu turometru analog (mai mulți nostalgici și-au dorit acest lucru), un amănunt care nu afectează calitatea și performențele motocicletei.


Pentru Triumph Street Triple R există peste 60 de accesorii originale Triumph, inclusiv opțiuni de transport a bagajelor. Va ajunge din luna aprilie la distribuitori, inclusiv la Motoboom.