Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Triumph a lansat o ediție specială Bonneville
12 Apr

Triumph a lansat o ediție specială Bonneville

Publicat de: Motoboom

Triumph va produce un număr limitat de motociclete Bonneville T120 și T100, o ediție specială ce marchează campania intitulată “Spirit of ’59 ”. Numai 59 de unități din fiecare model vor ajunge la distribuitorii care le vor comanda.


Ceea ce face aceste motociclete unice e vopseaua personalizată. Bonneville T120 celebrează motocicleta scoasă pe piață în anul 1959 printr-o combinație de albastru celest și portocaliu, o schemă de culori ce urmărește profilul rezervorului și continuă pe aripi.


Și în cazul lui Bonneville T100 sunt folosite albastru celest și portocaliu, dar baza o constituie albul opalin. Pentru a se potrivi perfect cu aceste motociclete, producătorul de căști Hedon va scoate o cască specială în colecția Hedonist.


Campania “Spirit of ’59 ” lansată de Triumph este rezultatul colaborării producătorului britanic de motociclete cu Dean Stockton ( cunoscut sub numele de D*Face), un apreciat artist multimedia contemporan, motociclist și posesor de motociclete Bonneville. Se pare că în gama Modern Classics vom mai vedea anul acesta ediții speciale inspirate din arta stradală și pentru Thruxton R sau Bobber Black


Gama de motociclete Triumph o puteti gasi la Motoboom