Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Track kit pentru noul Triumph Thruxton R
21 Nov

Track kit pentru noul Triumph Thruxton R

Publicat de: Motoboom

Track kit pentru noua motocicleta Triumph Thruxton R


Pentru a-și personaliza motocicleta și pentru a-i da un aspect asemănător modelelor ce alergau la cursele din anii ’60 ai secolului trecut, Triumph pune la dispoziția clienților așa numitul Track Racer Kit ce se potrivește pentru Thruxton R. Acesta conține o semicarenă în stil café racer ce îmbracă farul, evacuare slip-on din oțel inoxidabil, suport de număr ce înlocuiește aripa de spate, semnalizatoare scurte cu LED, fâșii de piele ce îmbracă rezervorul și oglinzi argintii cu prindere inversă în capetele de ghidon.


Noua motocicleta Thruxton R este un clasic-modern în stil retro realizat cu finisaj de excepție. Pe lângă aspect, impresionează cu motorul său de 1200cmc, un bicilindru în paralel ce scoate 97 de cai putere și un cuplu de 112 Nm, cifre ce sunt cu 41%, respectiv 62% mai mari decât versiunea precedentă.


Noua motocicleta are o greutate de numai 203 kg (fără plinuri), Thruxton R se poate conduce pe drumurile virajate ca o adevărată motocicleta sportivă, dar stilul și clasa impresionează chiar și atunci când este parcată în fața unei terase. Acesta este un model emblematic pentru Triumph, realizat cu cea mai modernă tehnologie.


La MotoBoom, importator Triumph, motocicleta Thruxton R costă 13.990 euro.