Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
The Race - Extreme ATV & Enduro Trial – 23.09.2023
27 Sep

The Race - Extreme ATV & Enduro Trial – 23.09.2023

Publicat de: Motoboom

Cum a fost la The Race - Extreme ATV & Enduro Trial – 23.09.2023? O sâmbătă plină la Arpașu de Sus, acolo unde a avut loc evenimentul The Race - Extreme ATV & Enduro Trial 2023 - Ediția a II-a, punctul de întâlnire al pasionaților de acțiune și adrenalină pe 4 roți. Competiția a reunit la start rideri pasionați, dornici să-și testeze abilitățile și să-și depășească limitele în încercarea de a cuceri obstacolele unui traseu dificil. Spectacolul oferit a fost intens, mult gustat de spectatori și susținători prezenți în număr mare, aflați chiar în mijlocul acțiunii pe traseu.

Partener și sponsor al evenimentului, Motoboom a fost prezent cu o gamă variată de ATV-uri Can-Am, oferind participanților oportunitatea de a experimenta direct performanța și versatilitatea acestora. Cu modele concepute pentru a face față terenurilor variate și provocărilor off-road, Can-Am demonstrează încă o dată angajamentul față de comunitatea pasionaților de aventură. Indiferent de preferințele fiecărui rider, gama Can-Am are ceva special de oferit pentru fiecare aventurier.

La finalul celor două manșe, pe podium au urcat riderii:

Doru Pascu – Locul I
Dănuț Cusma – Locul II
Anatoli Stanciu – Locul III

Mai mult decât o competiție în sine, The Race - Extreme ATV & Enduro Trial a fost despre solidaritate și prietenie, despre bucuria reușitei și distracție alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune. Suntem bucuroși să facem parte din această comunitate și să susținem astfel de evenimente.

Felicitări tuturor riderilor, felicitări organizatorilor și partenerilor! Ne dorim să vedem cum acest eveniment va crește în popularitate de la an la an și va deveni un nume de referință în rândul competițiilor de profil.


Album foto: The Race - Extreme ATV & Enduro Trial

Video: The Race - Extreme ATV & Enduro Trial