Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
T120 Diamond – ediție limitată Triumph Bonneville
14 Mai

T120 Diamond – ediție limitată Triumph Bonneville

Publicat de: Motoboom

Renăscut odată cu fiecare generație, îmbinând modernitatea și stilul clasic, Bonneville T120 este o legendă de care cei de la Triumph sunt foarte mândri: designul autentic britanic e completat cu o bază tehnologică a secolului 21.


Pentru a celebra 60 de ani de când se fabrică modelele Bonneville, a fost scoasă o ediție aniversară ce se numește Diamond. Vor fi fabricate numai 900 de exemplare din această ediție care se diferențiază prin drapelul “Union” pictat pe rezervor în culorile alb-argintiu, o serie de elemente cromate atent selecționate, un logo exclusivist, grafică specială pe panorile laterale și un certificat de autenticitate semnat de Nick Bloor, CEO Triumph.


Bonneville T120 are un motor de 1200cmc ce scoate 80 de cai putere și un cuplu de 105Nm la doar 3100rpm și este echipat standard cu o varietate larga de accesorii și funcții care sporesc confortul, siguranța și plăcerea pilotajului: sistem ABS, accelerație ride-by-wire, ambreiaj Torque-Assist, controlul tracțiunii TTC, 2 moduri de pilotaj, mânere încălzite, mânere pasager, bord multi-funcțional cu afisaj digital LCD și analogic. Pentru Bonneville, Triumph pune la dispoziție peste 160 de accesorii opționale de înaltă calitate.


Toate modelele Triumph - inclusiv edițiile limitate - se pot comanda la MotoBoom la prețuri promoționale.