Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki V-Strom 1050 are o nouă versiune: XT Pro
01 Sep

Suzuki V-Strom 1050 are o nouă versiune: XT Pro

Publicat de: Motoboom

Gama V-Strom de la Suzuki se mărește cu o nouă versiune care tocmai a fost prezentată de constructorul din Hamamatsu. Este vorba despre V-Strom 1050 XT Pro, ce vine echipată de serie cu câteva accesorii utile pentru turism și aventură.


Kitul “Pro” sporește capacitatea de transport a bagajelor, siguranța și confortul. Cei care fac distanțe lungi cu acest model pe asfalt și se bucură și de ieșirile pe drumuri forestiere vor aprecia aceste dotări, pe care oricum și le-ar fi achiziționat ulterior: genți laterale din aluminiu cu capacitatea de 37 litri, scut de protecție sub motor din aluminiu, bare din oțel pentru protecția motorului și scărițe pentru pilot mai late care se pot regla atât longitudinal, cât și pe înălțime.


Suzuki V-Strom 1050 XT Pro va costa cu aproximativ 800 de euro mai mult decât varianta XT standard ce are un preț de 12.990 euro la Motoboom. Se bazează pe motorul Euro 5 cu doi cilindri în V cu capacitatea de 1037cmc care scoate 107 cai putere la 8.500 rpm și un cuplu de 100 Nm/6.000 rpm și e dotat cu un complet pachet electronic Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S) cu 7 inovații tehnice: Motion Track Brake System, Hill Hold Control System, Slope Dependent Control System, Load Dependent Control System, Cruise Control, Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) și Traction Control.