Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki pregateste noul Street Bike
05 Aug

Suzuki pregateste noul Street Bike

Publicat de: Motoboom

Constructorul japonez a depus zilele trecute documentatia necesara pentru inregistrarea marcii in ceea ce priveste design-ul noii motociclete. Conform acestor documente, cei de la Suzuki pregatesc o noua motocicleta si anume GSX-R250, cu un design asemanator cu actualul model GSX-R1000.

 

Jurnalistii de la Australian Motorcycle News au pus mana pe schitele noii motociclete. Din fotografii, putem observa ca noul Suzuki utilizeaza furca traditionala spre deosebire de ce am vazut recent pe Honda CBR 250RR. De asemenea motorul nu va fi acelas ca a modelului GW250 Inazuma.

 

Ne asteptam ca noul model sa vina echipat cu un motor cu doi cilindrii, deoarece, ambele Kawasaki si Yamaha au aceste motoare deja pe piata.

 

Dezbaterile intre diferite surse sustin ca ar fi greu de imaginat ca Suzuki ar aduce pe piata o motocicleta cu un motor de 250cc, atunci cand concurenta aduce pe piata motoare care depasesc 250cc.

 

Cel mai probabil, acest model va face parte din gama de motociclete Suzuki 2017. Este de asteptat ca prezentarea oficiala a modelului de serie sa fie programata undeva prin toamna acestui an. Specificatiile tehnice complete nu au fost dezvaluite.