Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki Katana are o ediție specială Yoshimura
27 Sep

Suzuki Katana are o ediție specială Yoshimura

Publicat de: Motoboom

Suzuki Katana e una din cele mai interesante motociclete apărute anul acesta. E un produs nou, o interpretare diferită a curentului “neo-retro” realizată de firma din Hamamatsu ce combină designul unei motociclete legendare din anii ’80, motorul cel mai apreciat montat vreodată pe seria GSX-R1000 și îi adaugă câteva sisteme electronice pentru a o face mai sigură. Motoboom a realizat un test cu acest model, pe care îi puteți citi aici.


Iată că Suzuki scoate o ediție specială Katana în parteneriat cu Yoshimura, deocamdată numai pentru piața franceză. E un model exclusivist, fabricat în numai zece unități, se distinge prin combinația grafică roșu-negru și – evident- prin sistemul complet de evacuare Yoshimura R11. Katana Yoshimura vine și cu un deflector din fibră de carbon situat deasupra aripii de față, iar suportul pentru numărul de înmatriculare este mai mic.


Cei de la Yoshimura și-au mai pus numele pe o motocicletă Suzuki Katana și în 2001, atunci când au realizat modelul Katana1135R, plecând de la GSX1100S Katana Final Edition. Rezultatul a fost spectaculos: în timp ce versiunea stock cântărea 241,2kg, cea Yoshimura avea 198,8kg, puterea stock era 95 de cai, Katana Yoshimura scotea peste 150 de cai putere.


Suzuki Katana e disponibilă la Motoboom la un preț de 12290 euro (TVA inclus).