Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Suzuki  GSX-R1000 și  GSX-R1000R, noi culori pentru 2018
16 Nov

Suzuki GSX-R1000 și GSX-R1000R, noi culori pentru 2018

Publicat de: Motoboom

În lumea „miarelor” supersportive contează nu numai tehnologia cea mai avansată, puterea cea mai mare, kilogramele cele mai puține, ci și felul în care acestea arată. Așteptat cu nerăbdare de fanii genului care suspinau cu gândul la apreciatul K5, noua generație lansată anul acesta va avea alte culori pentru 2018


Atât  GSX-R1000, cât și superbike-ul GSX-R1000R au, pe lângă variantele de culoare mai „civile”, și scheme grafice inspirate din MotoGP. Va exista o versiune albă cu nuanțe albastre (nu se va renunța nici la cea albastră cu nuanțe albe Suzuki Ecstar ce seamănă cu cea pe care o conduce Andrea Iannone în MotoGP), precum și două negre: una negru mat cu autocolant albastru și una negru lucios cu gri.


Cu noile  GSX-R1000 și  GSX-R1000R, Suzuki are planul de a redobândi coroana de „regele superbike”. Ambele modele au același motor, cadru, carenaj, numai că cea din urmă vine cu suspensii avansate Showa, sisteme electronice mai sofisticate și alte detalii, ca de exemplu baterie Litiu Ion mai ușoară. Cu toată tehnica evoluată și rafinată, păstrează spiritul ce a făcut celebră seria „gixxer”: un echilibru perfect între performanțe pure și ușurința de a pilota o motocicletă sportivă.