Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Surpriză TURBO de la Suzuki pentru 2018: GSX-700T
13 Dec

Surpriză TURBO de la Suzuki pentru 2018: GSX-700T

Publicat de: Motoboom

O motocicleta modernacafe-roadster cu motor turboalimentat va apărea anul viitor în oferta celor de la Suzuki. Motocicleta este o noutate absolută și constituie o surpriză, întrucât nu a fost prezentata oficial la niciunul din saloanele moto ale acestei toamne, așa cum se procedează în mod uzual. Informația provine de la ultima întâlnire europeană a distribuitorilor de motociclete Suzuki, ce au fost înștiințați de introducerea acestei noi motociclete.

 

Conform publicației elvețiene care transmite această știre, motocicleta GSX-700T va avea motorul XE7 cu doi cilindri în paralel de 700cmc conectat la un turbocompresor cu geometrie variabilă. Un prim prototip al acestui motor, ce avea pe atunci 600cmc, a fost arătat alături de conceptul Recursion încă din 2013 la Salonul de la Tokyo.

 

Se poate ca acesta motocicleta o să poarte și numele comercial de Recursion, pe lângă inițialele GSX-700T. Suzuki a înregistrat acest nume acum doi ani pentru a-l putea folosi în Europa și în Statele Unite ale Americii.