Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Surfing cu motocicleta pe apa
05 Aug

Surfing cu motocicleta pe apa

Publicat de: Motoboom

Cu siguranta, in clipul de mai jos veti putea vizualiza cele mai interesante imagini pe care le-ati putut vedea vreodata. Este vorba despre un filmulet in care, celebrul pilot, Robbie Maddison, merge pur si simplu cu motocicleta sa off-road pe apa. In clipul, intitulat „Pipe Dream”, Maddison piloteaza un KTM cu motor in doi timpi pe valurile din Tahiti.


Motocicleta condusa de Maddison pe apa este echipata cu anvelope speciale si cu cateva accesorii care o ajuta sa pluteasca pe valuri. Nimeni nu s-ar fi gandit ca este posibil sa navighezi pe apa pe o motocicleta, insa Robbie ne-a demonstrat ca se poate. Celebrul pilot nu este la prima isprava de acest gen. Anul trecut, acelasi Robbie Maddison sarea cu motocicleta de pe trambulina de schi.


In clipul de mai jos puteti vedea ispravile lui Maddison cu motocicleta, insa nu este indicat sa incerati asa ceva. Pentru distractia pe apa exista produsele nautice de la Jobe Sports: placi pentru wakeboarding, schiuri nautice, placi SUP (Stand-up-Paddle), gonflabile de tras pe apa, echipamente nautice, etc.