Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Sume record stânse la parada caritabilă a domnilor pe motociclete DGR 2019
02 Oct

Sume record stânse la parada caritabilă a domnilor pe motociclete DGR 2019

Publicat de: Motoboom

Duminică, pe 29 septembrie a avut loc evenimentul devenit deja o tradiție anuală Distinguished Gentleman’s Ride, o paradă caritabilă ce reunește pasionații de motociclete clasice și vintage și care își propune strângerea de fonduri pentru cercetarea și vindecarea bolilor masculine (cancerul de prostată).


Parada s-a desfășurat simultan în 678 de localități din întreaga lume, au participat 114.268 de motocicliși și s-au strâns din donații peste 5,500,000 de dolari. Acest eveniment are ca scop și schimbarea în bine a percepției asupra motocicliștilor, iar Triumph Motocycles este partener la nivel mondial - în România, prin Motoboom.


În țara noastră s-au întâlnit, au defilat și au socializat motociclistii din București (226 de participanți), Cluj (43 de participanți) și Timișoara (107 de motocicliști înregistrați). Deși timișorenii au fost de două ori mai puțini decât bucureștenii, ei au reușit să strângă o sumă dublă – 11.421 de dolari. De exemplu, un singur timișorean a donat peste 2500 de dolari – dacă intrați pe site-ul oficial DGR puteți vedea numele celor mai generoși domni din fiecare oraș participant.


“În Timișoara am avut o vreme foarte plăcută, cu soare, au fost 26 de grade C. A fost o atmosferă prietenească, cu participanți venind din Munchen, Arad, Reșița sau Sibiu. Chiar dacă motocicliștii au provenit din diverse categorii sociale, ei s-au pregătit timp îndelungat pentru a străluci într-unul din cele mai elegante evenimente caritabile din Timișoara. Ne bucurăm că suntem și anul acesta – la fel ca și anul trecut – leader detașat în colectarea de fonduri și înțelegerea scopului caritabil al evenimentului, depășind alte oreșe din lume cu suma strânsă din donații. Anul trecut am fost pe locul 148 din cele 648 de orașe participante” , a declarat Ciprian Micu, organizatorul DGR 2019 din Timișoara.


Motoboom a fost prezent cu motociclete Triumph în București și la Timișoara atât în paradă (Thruxton 1200, Speed Twin), cât și expuse (Scrambler 1200 XC, Bonneville Bobber).

Foto: BestArt Media