Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta RVS - un "proiect special" al producatorului italian
14 Iun

MV Agusta RVS - un "proiect special" al producatorului italian

Publicat de: Motoboom

"Cine suntem noi? Noi nu construim doar motociclete, noi producem emoții", sunt cuvintele presedintelui Giovanni Castiglioni de la începutul filmului de lansare pentru "noul" RVS.

"MV este diferit de toți ceilalți", a continuat
Giovanni Castiglioni câteva momente mai târziu. Ei bine, acest lucru este parțial adevărat, in conditiile in care majoritatea producătorilor recunoscuți nu au ieșit inca din perioada cu dificultăți financiare, iar acest lucru ii ofera un avantaj producatorului italian cu noul model RVS (Reparto Veicoli Speciali).


Cu tot ceea ce a spus, MV trebuia să facă ceva pentru a continua să tina concurenta departe, iar proiectul RVS ar părea ca este încercarea lor de succes.

În esență, pare a fi un Brutale 800 înfricoșator, cu același motor triplu și proporții similare. Poziția de pilotaj pare să fie mai "racer" și mai agresivă, iar sistemul de eșapament ar părea că a avut si el câteva modificări.


"Când aveți o echipă de ingineri și un designer ca Adrian Morton la îndemână, o zi de lucru poate produce niște componente destul de speciale" - afirma Giovanni Castiglioni. Rezervorul a fost "garnisit" cu inserții de titan, carcasa farurilor, sau cel puțin carcasa pare să fie proaspăt prelucrată și există și o nouă grafică pentru a evidenția RVS-ul tuturor.

In opinia lui Morton, fiecare componenta a motocicletei are ceva nou, ceva special, indiferent din ce unghi privesti, iar in comparatie cu un Café Racer si un Scrambler, noul RVS bate cu siguranta toate liniile de design.

Privind si din perspectiva unei afaceri, Morton admite că MV Agusta RVS este... "O modalitate de a exploata piata motocicletelor cu tendințele actuale".