Favorite Wish List 0 Cosul meu

Heavy Duty

CASCA PROTECTIE SOFTSHELL RED
Jobe
25 € Fără TVA: 21 €

Casca de protectie Softshell Heavy Duty de la Jobe pentru ski nautic, confectionata din material moale si flexibil ofera confort si siguranta in timp ce dumneavoastra va veti bucur..

Precomanda

HEAVY DUTY Casca Protectie SOFTSHELL
Jobe
29 € Fără TVA: 24 €

Casca de protectie Softshell Heavy Duty de la Jobe pentru ski nautic, confectionata din material moale si flexibil ofera confort si siguranta in timp ce va bucurati de sportul pref..

Precomanda

HEAVY DUTY Casca Protectie HARDSHELL
Jobe
47 € Fără TVA: 39 €

Casca Hardshell Heavy Duty de la Jobe pentru ski nautic, este confectionata din material dur, foarte rezistent și asigura protectia necesara in timpul activitatilor pe apa. Confecț..

Precomanda

VESTA HEAVY DUTY UNISEX
Jobe
47 € Fără TVA: 39 €

Jobe Heavy Duty este o vesta potrivita care va imbunatati intotdeauna distractia pe apa, si cel mai important, ofera siguranta deplina. Vesta unisex este fabricată din spuma usoa..

Precomanda

HEAVY DUTY Vesta de Salvare UNISEX
Jobe
57 € Fără TVA: 48 €

Vesta de salvare Jobe Heavy Duty este o vesta potrivita care va imbunatati intotdeauna distractia pe apa, si cel mai important, ofera siguranta deplina. Vesta unisex este fabricată..

Precomanda

HEAVY DUTY Padela SUP Copii
Jobe
65 € Fără TVA: 55 €

Jobe Rental SUP Paddle Kids este o paletă confortabilă și ergonomică dintr-o singură bucată, care măsoară 150 cm în lungime. Axul este din fibră de sticlă cu un raport excelent fle..

Precomanda

VESTA HEAVY DUTY Moniteur UNISEX
Jobe
65 € Fără TVA: 55 €

Vesta unisex Jobe Heavy Duty este realizata dintr-un material fiabil, care ofera siguranta. Vesta este facuta pentru echipele Jobe Rescue Jet Ski. Investirea intr-o vesta potrivita..

Precomanda

HEAVY DUTY Padela SUP Adult
Jobe
75 € Fără TVA: 63 €

Jobe Rental SUP Paddle Kids este o paleta confortabila si ergonomica dintr-o singură bucata, care masoară 210 cm în lungime. Axul este din fibra de sticla cu un raport excelent fle..

Precomanda

Pompa Heavy Duty
Jobe
85 € Fără TVA: 71 €

Pompa Jobe Heavy Duty electrica 230V pentru umflat, pana la 0,19 bari. Poate umfla o gonflabila Jobe pentru 1 persoana in 45 de secunde. Include si o duza pentru valvele Halkey Rob..

Precomanda

HEAVY DUTY Gonflabil HOTSEAT 1 Persoana
Jobe
170 € Fără TVA: 143 €

Gonflabil pentru o persoana fabricat din PVC foarte durabil, acoperit cu un strat de nylon de 840D, oferind rezistenta la foc. Dispune de un conector rapid care ajuta la umflarea s..

Precomanda

HEAVY DUTY Legaturi Wakeboard
Jobe
190 € Fără TVA: 160 €

 Noile legaturi Wakeboard Heavy Duty au un design imbunatatit cu bretele fixe cu velcro, realizate din material rezistent. Usor de intretinut, cu o captuseala interioara moale..

Precomanda

HEAVY DUTY Gonflabil TRIBAL 2 Persoane
Jobe
275 € Fără TVA: 231 €

Produsele noastre comerciale sunt pentru sporturi de apa grele si sunt pregatite pentru munca dificila. Echipamentul este convenabil si poate fi folosit pe tot parcursul sezonului...

Precomanda

HEAVY DUTY COMBO SKIS ADULT
Jobe
345 € Fără TVA: 290 €

Schiuri nautice Heavy Combo foarte rezistente, sunt confectionate din fibra de sticla turnata prevazute cu sistem de legare din cauciuc rezistent. Capetele late și aripioarele de 3..

Precomanda

HEAVY DUTY PLACA WAKEBOARD
Jobe
429 € Fără TVA: 361 €

Placa  HEAVY DUTY WAKEBOARD beneficiaza de o construcție din fibra de sticla cu din miez din lemn, care ii oferă o flexibilitate durabilă, dar controlată, cu insertii de ABS, ..

Precomanda

HEAVY DUTY Gonflabil SHIELD 4 Persoane
Jobe
715 € Fără TVA: 601 €

Gonflabila pentru 4 persoane este confectionata din nylon dublu stratificat de 840D. Dispune de 8 manere ranforsate, prelate, un strat de neoprene, valva Boston, cnector rapid de f..

Precomanda

HEAVY DUTY Gonflabil AIRSTREAM 4 Persoane
Jobe
730 € Fără TVA: 613 €

Gonflabila Airstream de la Jobe este confectionata din nylon de 840D, ceea ce o face foarte rezistenta. Forma bine gandita ofera utilizatorilor adrenalina si energie, zburand pract..

Precomanda

HEAVY DUTY Gonflabil SONAR 4 Persoane
Jobe
835 € Fără TVA: 702 €

Gonflabila Sonar de la Jobe este unul din modelele de lux din aceasta categorie. Dispune de 2 puncte diferite de remorcare pentru a schimba pozitiile, este fabricat din nylon dublu..

Precomanda

HEAVY DUTY Gonflabil Dash 5 Persoane
Jobe
950 € Fără TVA: 798 €

Jobe Rental Dash Towable 5P este cel mai durabil gonflabil! Este confectionat dintr-un material foarte rezistent, are manerele întarite cu protecții pentru articulații din neopren,..

Precomanda

Afişare 1 - 18 din 24 (2 pagini)