Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ski-Doo prezintă mâine gama modelelor 2022
16 Feb

Ski-Doo prezintă mâine gama modelelor 2022

Publicat de: Motoboom

Vineri, 17 februarie (ora 1:30PM EST), Ski-Doo ne invită să participăm la o prezentare online live în cadrul căreia vor fi lansate modelele anului 2022. Evenimentul poate fi urmărit pe canalele de socializare accesând linkul acesta

Ski-Doo este brandul sub care canadienii de la BRP (Bombardier Recreational Products Inc.) fabrică linia de snowmobile. Este același producător care are în portofoliu gama de vehicule Can-Am (ATV-uri, SxS, motociclete, tricicluri), jetskiurile Sea-Doo, snowmobilele Lynx (vândute în special pe piața europeană, cu un tip de suspensie pentru condiții dificile), precum și motoarele Rotax (folosite și pe anumite modele de la Aprilia, BMW sau KTM).   

Snowmobilele Ski-Do au devenit emblematice în zonele nordice și sunt atât de apreciate, în special în Canada, încât au fost incluse pe lista celor mai importante invenții canadiene. Primul snowmobil Ski-Doo, o invenție a lui Joseph Armand Bombardier, a apărut acum mai bine de șase decenii, în 1959 și purta numele de Ski-Dog, dar o eroare materială de la tipografie a făcut ca în broșurile de prezentare să apară scris Ski-Doo în loc de Ski-Dog și de atunci așa i-a rămas numele. Inițial a fost folosit de exploratori, vânători, topografi sau de misionari care aveau nevoie să traverseze zone înzăpezite, dar popularitatea a explodat odată cu folosirea snowmobilelor pentru sport și divertisment. 

La Motoboom este disponibilă toată gama produselor BRP, inclusiv snowmobilele Ski-Doo, multe dintre acestea având prețuri promoționale.