Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Sistem fixare Rhino Grip XL de la Kolpin pentru ATV
27 Apr

Sistem fixare Rhino Grip XL de la Kolpin pentru ATV

Publicat de: Motoboom

Kolpin, leader pe segmentul accesoriilor de ATV-uri si UTV-uri,isi reconfirma viziunea si inovativa, lansand noi accesorii de acest tip pe piata. Sistemul de prindere Kolpin Rhino Grip XL este proiectat pentru a fixa arma de vanatoare sau diferite unelte, fiind construit de asa natura incat sa se poata roti la 360 de grade fara a mai fi nevoie de folosirea altor unelte.


Suportul de fixare se inclina de la 0 la 180 de grade, in trepte de cate 45 de grade, astfel adaptandu-se diferitelor nevoi de reglare. De asemenea, acesta este conceput pentru a se potrivi tuturor portbagajelor pentru ATV, cu diametru tevilor intre ¾ si 2 inch. Robustetea acestui sistem de fixare practic, consta in design-ul universal, proiectat sa se potriveasca pe  toate tipurile de ATV-uri si UTV-uri de pe piata.


Constructia sa este durabila si dureaza doar cateva minute sa il montezi pe ATV. La fel ca si celelalte produse marca Kolpin, acest sistem universal de fixare unelte pe ATV este foarte practic, fiind foarte util pentru proprietarii de ATV-uri. Toata gama de produse Kolpin destinate segmentului ATV este disponibila la Motoboom.