Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Sea-Doo GTX Limited 300: Cel mai bun jetski al anului!
19 Iun

Sea-Doo GTX Limited 300: Cel mai bun jetski al anului!

Publicat de: Motoboom

Recent, BRP Sea-Doo GTX 300 Limited a primit titlul de “Cel mai bun Jetski al anului” premiu oferit de prestigioasele publicatii Watercraft Superstore si PWCToday.com. In acelasi timp, noul GTX Limited a primit si premiul pentru cel mai bun model din clasa jetski-urilor de lux si este in cursa pentru castigarea titlului oferit de NMMA (National Marine Manufacturers Association) in materie de inovatii. Luxurianta gama GTX LTD redefineste segmentul premium al vehiculelor de apa, beneficiind de dotari si inovatii tehnice impresionante, care duc experienta calatoriilor pe apa, la un nivel superior de performanta si confort.

 

 

“Felicitari celor de la Sea-Doo pentru redefinirea limitelor in materie de jetski-uri” noteaza cele 2 publicatii mai sus amintite. “Pana la urma, confortul, ergonomica si abundenta de dotari tehnologice propuse de cei de la Sea-Doo, au fost criteriile care au determinat castigarea fireasca al titlului suprem, cu modelul GTX Limited 300.”

 

“Suntem onorati si ne bucuram enorm ca am reusit sa castigam acest premiu” a declarat Marc R. Lacroix, global marketing director al diviziilor BRP, Sea-Doo si Ski-Doo. “GTX a devenit model etalon in segmentul jetski-urilor de lux, gratie platformei incapatoare de tip lounge pentru 3 persoane care livreaza o experienta de neegalat. Clientii au fost intradevar foarte incantati de aceasta noutate adusa de modelul anului 2018.”

 

 

Modelul acestui an propune o gama intreaga de inovatii si noi tehnologii folosite in premiera pe un Jetski, printre care enumeram: compartimentul de tip cargo destinat pentru mobilitate si accesarea facila a spatiului din pozitia sezut, sistemul audio cu Bluetooth rezistent la apa si un sistem modular pentru accesorii de tip LinQ. De asemenea GTX Limited a inovat si se pozitioneaza in top dpdvd al stabilitatii si controlului pe apa, oferind experiente superioare, atat pe timpul rularii, cat si in repaus.

 

La MOTOBOOM, Sea-Doo GTX Limited 300 este disponibil la pretul de 13.650 EUR +TVA. In acelasi timp, in stocul intern se mai gasesc si alte modele ale renumitului brand de Jetski-uri Sea-Doo, la preturi promotionale, precum: GTR 230 X (lichidare stoc MY17), RXP-X 300 si Spark Trixx 2UP.