Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Se pregateste un nou Triumph Café Racer de 1100cc
06 Ian

Se pregateste un nou Triumph Café Racer de 1100cc

Publicat de: Motoboom

Jurnalistii publicatiei Visordown au surprins la teste doua motociclete noi ale constructorul britanic Triumph. Este vorba despre un model in stilul cafe racer si o versiune imbunatatita a acestuia, cele doua motociclete fiind testate zilele trecute in apropiere de Barcelona.


Din pozele publicate pe internet putem observa ca noile motociclete Triumph sunt foarte asemanatoare cu actualul model Thruxton din gama britanicilor. Daca aspectul acestora nu este o noutate, se pare ca cele doua clasice vor fi propulsate de un motor complet nou.


Avand doi cilindri in paralel si o capacitate de 1100 cc, este de asteptat ca noul motor sa ofere o putere in jurul valorii de 90 cp, cu 22 cp mai mult decat actualul motor de 865cc care echipeaza modelul Thruxton. Daca acesta din urma este racit cu aer, se pare ca racirea noului propulsor al britanicilor se va face cu lichid.


Fata de versiunea standard, varianta imbunatatita a noii motociclete Triumph va fi echipata cu suspensii premium de la Ohlins, avand doua amortizoare reglabile pe spate, si cu un sistem de franare Brembo. De asemenea, saua versiunii R este compusa doar dintr-o bucata, spre deosebire de cea a modelului standard care este formata din doua piese.


Cele doua modele Triumph ar putea fi denumite Street Tracker, un nume inregistrat de britanici la OHIM, sau ar putea readuce in prim plan denumirea de Speed Twin, un nume care a mai fost folosit in trecut de catre cei de la Triumph. Ambele motociclete vor fi echipate cu sistem ABS si este de asteptat sa intre in productie incepand cu 2016.