Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Se pregateste o noua generatie pentru Honda CB1100
16 Mar

Se pregateste o noua generatie pentru Honda CB1100

Publicat de: Motoboom

Publicatia britanica Visordown sustine ca cei de la Honda vor expune in cadrul salonului Osaka Motorcycle Show, care se va desfasura in acest weekend, un nou concept pentru celebrul model Honda CB1100. Va reamintim ca japonezii au prezentat anul trecut inca un concept pentru aceasta motocicleta, pe care il puteti vedea in poza de mai sus, insa de aceasta data este vorba despre alta versiune: Honda Concept CB Type II.


Este de asteptat ca la Osaka sa fie prezentat un model bazat pe prima versiune, insa cu un sistem de carenaje reproiectat in stilul cafe-racer. Astfel, ne putem astepta ca noua generatie a motocicletei Honda CB sa aiba doua versiuni: una standard si una mai sportiva cu un design specific modelelor cafe-racer.


Japonezii sustin, in singura declaratie oficiala din partea constructorului pe aceasta tema, ca Honda Concept CB Type II va fi noua directie a modelelor Honda CB propulsate de motoarele racite cu aer. Potrivit unor surse neoficiale, noile motociclete Honda CB vor beneficia de motorizari complet noi, cu o capacitate mai mica decat actualul motor de 1100cc, undeva in jurul valorii de 900cc.


Honda CB1100 este un naked cu personalitate ce beneficiaza de un stil retro, asemanator modelului CB750 din anii 1970. Este o combinatie perfecta intre tehnologia secolului XXI si design-ul retro-clasic al anilor 70. Actuala versiune a fost imbunatatita considerabil in 2014, cand a fost schimbata cutia de viteze in 5 trepte cu una in 6 trepte, fiind aduse update-uri si in ceea ce priveste design-ul si instrumentele de afisaj ale motocicletei.