Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Se confirmă: Moto Guzzi V85 intră în producție. Disponibil din ianuarie 2019
27 Apr

Se confirmă: Moto Guzzi V85 intră în producție. Disponibil din ianuarie 2019

Publicat de: Motoboom

Motocicleta Moto Guzzi V85 intră în producție. Disponibila si la Motoboom din ianuarie 2019


Un nou model de  motocicleta va apărea în categoria adventure. Este vorba de motocicleta Moto Guzzi V85 care a fost arătat sub formă de concept cu ocazia Salonului de la Milano din toamna anului trecut, unde s-a bucurat de un val de aprecieri. Intrarea în producția de serie se va întâmpla mai repede decât era preconizat și din luna ianuarie a anului 2019 va ajunge la distribuitori, inclusiv la MotoBoom.


Informația vine de la Valentina Barletta, directorul de marketing Moto Guzzi
pentru Franța. Inspirat din motocicletele participante la Raliul Paris-Dakar, motocicleta Moto Guzzi V85 va fi propulsat de un motor nou cu doi cilindri în V de 900 cmc, amplasat, evident – în aceeași tradiție Guzzitransversal. Răcirea lui se face cu aer și radiator de ulei și va scoate aproximativ 80 de cai putere, deci nu își propune să impună noi standarde referitoare la putere și viteză în această categorie.


Motocicleta Moto Guzzi V85 va fi la fel ca și celelalte motociclete produse la Mandello del Lario, adică simplă și robustă, fără să își propună o competiție cu alte modele adventure ce vin dotate cu multiple sisteme electronice și putere de care nu prea ai nevoie. Este de așteptat ca prețul lui V85 să fie undeva între 11.000 și 12.000 de euro.