Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Scuterele Yamaha TMax au câștigat un prestigios premiu pentru design
20 Apr

Scuterele Yamaha TMax au câștigat un prestigios premiu pentru design

Publicat de: Motoboom

Yamaha a câștigat consecutiv, pentru a șaptea oară, premul Red Dot pentru design. De data aceasta, modelele care au întrunit aprecieri au fost TMax 530 DX și XMax 300.


Ceremonia Red Dot Design Awards, organizată de Centrul German pentru Design din Westfalia de Nord, este acceptată pe plan mondial ca fiind una din cele mai prestigioase recunoașteri în domeniul designului. Produse care ies în evidență prin design și calități deosebite sunt selectate în fiecare an și împărțite în trei categorii: Product Design, Communication Design și Design Concept. Acest premiu este o nouă confirmare pentru TMax 530 DX  și XMax 300, după ce acestea au luat premiile Good Design Award 2017 și iF Design Award 2018.


Modelele TMax sunt cele care au inventat conceptul de scuter sportiv și au apărut pentru prima dată în 2001. Îmbină plăcerea, confortul și sportivitatea mersului zilnic în oraș cu distracția ieșirilor din weekend, iar scuterul 530 DX e versiunea luxoasă, cu echipamente precum pilot automat sau parbriz ce se regelază electronic. Costă la MotoBoom 12.990 euro (preț cu TVA).


XMax 300 e succesorul popularului XMax 250, care ani la rândul a fost apreciat pentru polivalența sa. Situat în gama de mijloc a scuterelor sportive, are un motor cu care se poate pleca în forță de la semafoare, e foarte agil pe viraje și se descurcă și la viteze de autostradă. Prețul la MotoBoom este de 5.990 euro (TVA inclus).