Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
SCOTT are o nouă colecție pentru snowmobile
21 Oct

SCOTT are o nouă colecție pentru snowmobile

Publicat de: Motoboom

Producătorul de echipamente sportive SCOTT a lansat noua colecție pentru snowmobile. Prin materialele folosite, prin tehnologie și design, această colecție impune standarde inovatoare și acoperă tot ceea ce are nevoie un aventurier căruia îi place zăpada. Linia de îmbrăcăminte include noua colecție Flex Dryo, completată de seria bocancilor BOA, protecțiile Softcon sau ochelarii Fury Snow Cross - Defend Your Vision, astfel încât poți face față celor mai vitrege condiții întâlnite iarna.  

Îmbrăcămintea Flex Dryo

Linia de îmbrăcăminte SCOTT Flex Dryo folosește materiale cu fibre elastice atât în stratul exterior, cât și la interior, astfel că acest echipament asigura pilotului o libertate a mișcărilor și un confort nemaiîntâlnite până acum.

Ochelarii Fury Snow Cross

Ochelarii SCOTT sunt cunoscuți și apreciați de cei care îi folosesc pe motociclete, ATV-uri, vehicule side-by-side sau la sporturile de iarnă. Linia Fury Snow Cross e dedicată pentru snowmobile și se impun prin inovație, tehnologie și design.

Bocancii BOA

SCOTT vine pentru acest sezon cu noua line de bocanci BOA, speciali pentru snowmobile, în această colecție existând modele atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acești bocanci oferă confort și performanță tuturor, indiferent de stilul de pilotaj.

Protecțiile Softcon Air 

Protecțiile Softcon Air sunt un echipament nou în gama SCOTT și stabilesc noi standarde în ceea ce privește protecția pe snowmobile. Construite folosind inovatoarea tehnologie AirFlex, gama protecțiilor Softcon Air oferă cel mai înalt nivel de siguranță, dar și ventilație, libertate de mișcare și confort.

La Motoboom găsiți o gamă variată de echipamente SCOTT, multe dintre acestea fiind la prețuri promoționale.