Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Sase versiuni noi pentru Triumph Tiger 800
16 Dec

Sase versiuni noi pentru Triumph Tiger 800

Publicat de: Motoboom

Constructorul britanic Triumph pregateste pentru 2015 o surpriza placuta pentru pasionatii de motociclete adventure. Unul dintre cele mai populare modele din gama Triumph, Tiger 800, va beneficia de update-uri majore in 2015, inclusiv 5 versiuni noi ale acestei motociclete.


Cei de la Triumph nu au publicat nimic oficial despre aceste versiuni noi ale Tiger-ului de 800cc insa o publicatie din domeniul moto a intrat in posesia unui document al CARB (California Air Resources Board) in care sunt dezvaluite noile denumiri ale modelului Tiger 800, precum si un grafic cu dotarile fiecarei versiuni.


Astfel, conform acelor documente, se pare ca modelul standard Tiger 800, va fi redenumit in Tiger 800 XR si va fi disponibil pentru 2015 in 3 versiuni: Tiger 800 XR, Tiger 800 XRX si Tiger 800 XR Touring. Celalalt model, Tiger 800 XC, orientat mai mult spre segmentul off-road, va avea in 2015 tot 3 versiuni: Tiger 800 XC, Tiger 800 XCX si Tiger 800 XC Adventure.


Cele 3 versiuni ale Tiger 800 XC vor fi echipate cu roti spitate si suspensie WP reglabila, avand o cursa mai lunga, in timp ce versiunile modelului Tiger 800 XR dispun de jante din aliaj si o cursa mai scurta a suspensiei, fiind mai potrivite pentru sosea. Toate cele 6 versiuni vor fi echipate standard cu sistem ABS, controlul tractiunii, acceleratie ride-by-wire si scaune reglabile.


Tot din acele grafice publicate de CARB reiese faptul ca noile versiuni ale Tiger-ului de 800 asigura un consum de combustibil mai mic cu 15% fata de modelul actual, fiind reduse in acelasi timp si emisiile de gaze. Cele 6 versiuni se diferentiaza printr-o serie de dotari suplimentare pentru fiecare dintre acestea.


Totusi, nefiind nimic oficial ne putem astepta la unele modificari fata de informatiile prezentate mai sus in ceea ce priveste noile versiuni ale modelului Tiger 800. Luna viitoare vom afla, cu siguranta, toate noutatile Triumph pentru 2015. Britanicii isi vor prezenta toata gama de motociclete in cadrul EICMA Milano.