Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
S-a stabilit traseul Raliului Dakar 2017
11 Mai

S-a stabilit traseul Raliului Dakar 2017

Publicat de: Motoboom

Calendarul Raliului Dakar 2017 a fost deja stabilit, iar in aceste zile a fost publicat si traseul celei mai dure competitii auto-moto din lume. Dupa cum, probabil, stiti deja, Chile a fost exclusa din raliul Dakar iar tarile confirmate pentru traseul din 2017 au ramas Argentina, Bolivia si Paraguay.

 

Capitala Asunción din Paraguay va fi gazda startului raliului si singura oprire pentru competitori in Paraguay. Acest lucru se datorează faptului ca cea mai mare parte a traseului are loc înca în Argentina, cu doar patru opriri planificate în Bolivia. Ca si editia de anul trecut, Raliul Dakar 2017 va avea o mulțime de etape de mare altitudine, în special în Bolivia, care nu numai că stoarce puterea vehiculelor, dar consuma si energia competitorilor.

 

Raliul se incheie ca de obicei in Buenos Aires, Argentina, un lucru familiar deja pentru veteranii Raliului Dakar. La fel ca si pana acum, favoriti la castigarea trofeului raman aceiasi patru constructori KTM, Honda, Husqvarna si Yamaha Racing, fiecare dintre acestia avand sanse reale la castigarea a cel putin o etapa din cadrul raliului. Cine va fi mai constant si mai rapid pe parcursul celor doua saptamani de competitie, ramane de vazut.