Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Royal Enfield deschide o fabrica noua in Anglia
18 Feb

Royal Enfield deschide o fabrica noua in Anglia

Publicat de: Motoboom

Indienii de la Royal Enfield planuiesc sa deschida, pana la sfarsitul acestui an, o noua fabrica in zona Leicestershire din Anglia. Aceasta miscare face parte dintr-un plan de extindere pe termen mai lung iar scopul construirii noii fabrici este acela de a face fata cererilor tot mai numeroase la nivel mondial pentru motocicletele Royal Enfield.


Bugetul alocat de catre indieni pentru noul master-plan de dezvoltare, care include si finalizarea lucrarilor la noua fabrica din UK pana la finele lui 2015, se ridica la suma totala de aproximativ 52 milioane de lire sterline. Din acest master-plan pus la cale de catre cei de la Royal Enfield face parte si construirea unei alte fabrici in sudul Indiei, insa aceasta va fi gata spre jumatatea anului 2016.


„Vanzarile de motociclete Royal Enfield la nivel mondial cresc intr-un ritm fenomenal, iar in 2014 am inregistrat un record in ceea ce priveste numarul de unitati vandute in toata lumea, fiind vandute peste 300.000 de motociclete. Planurile noastre pentru 2015 sunt vanzarea a peste 450.000 de unitati”, a declarat Siddhartha Lal, directorul executiv al companiei Royal Enfield.


Brandul Royal Enfield a aparut pentru prima data in Anglia, in anul 1893, si sub acest nume au fost construite motociclete, biciclete si masini de tuns iarba. A rezistat, sub diferite forme, pana in 1971. Drepturile asupra utilizarii numelui au fost cumparate in 1995 de Enfield of India, o fabrica din India ce asambla motociclete Bullet sub licenta U.K. Cei de la Royal Enfield construiesc motociclete clasice in stilul britanic si este cel mai vechi brand din lumea moto.