Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Royal Enfield a cumparat compania Harris Performance
14 Mai

Royal Enfield a cumparat compania Harris Performance

Publicat de: Motoboom

Cei de la Royal Enfield sunt pusi pe fapte mari si pregatesc lansarea unei noi generatii de motociclete. Pentru acest lucru, indienii au achizitionat compania britanica Harris Performance, unul dintre cei mai renumiti producatori de sasiuri si elemente de tuning pentru motociclete.


Cele doua companii nu sunt la prima aventura impreuna, cei de la Royal Enfield colaborand cu Harris Performance la producerea modelului Royal Enfield Continental GT. Acum, insa, este cu totul altceva dupa ce producatorul britanic a fost preluat in intregime de catre constructorul indian de motociclete.


Planul celor de la Royal Enfield este de a lansa pentru 2016 o generatie noua de motociclete. Este cunoscut deja faptul ca acestia lucreaza momentan la trei modele noi de motociclete care vor fi echipate cu doua motoare complet noi. Primul dintre acestea este Himalayan, un model din gama adventure propulsat de un motor monocilindric cu o capacitate de 410cc. Celelalte doua modele vor fi echipate cu un motor V-Twin de 750cc.


O mare parte din motocicletele Royal Enfield destinate pietei din Europa si America vor fi asamblate la fabrica din Leicester. Ramane de vazut daca noile modele Royal Enfield se vor impune pe o piata unde concurenta este foarte acerba.