Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Quadro4 Steinbock – editie limitata “off-road”
29 Mar

Quadro4 Steinbock – editie limitata “off-road”

Publicat de: Motoboom

Fabrica elvețiană va pune în vânzare în această primăvară un număr de 100 de unitati Steinbock cu un aspect gata de aventură în zone neasfaltate. Prețul pleacă de la 11.000 de euro


Quadro4 Steinbock se laudă că face față fără probleme tuturor suprafețelor și surprizelor care ar pune în dificultate un scuter sau o motocicletă. Punctul forte este sistemul Quadro 4 HTS – Hydraulic Tilting System –  o creație brevetată la nivel internațional ce permite înclinarea celor patru roți în așa fel încât se pot aborda viraje în viteză și se pot depăși obstacole.


Versiunea limitată a celor 100 de exemplare care vor fi numerotate diferă de modelul standard prin mai multe elemente protective: un elegant bullbar montat pe scutul anterior și care se prelungește pe părțile laterale, un parbriz cu înălțimea reglabilă, top case de 42 de litri din aluminiu, scut pentru față, suport pentru navigator, protecții de mâini și lumini suplimentare.


Motorul lui Quadro4 Steinbock este un monocilindru montat central de 346cmc cu doi arbori de contrabalansare, cu patru supape, în patru timpi, răcit cu lichid. Are o putere de 22,9Kw la 7.500rpm și un cuplu de 34,8Nm la 5.500rpm. Cântărește 257kg la gol și consumă 4,7l/100km.