Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Primele modele Ducati Scrambler Custom
26 Ian

Primele modele Ducati Scrambler Custom

Publicat de: Motoboom

Constructorul italian Ducati a prezentat, in cadrul evenimentului Verona Motor Bike Expo, trei versiuni personalizate a modelului Ducati Scrambler, lansat in toamna anului trecut. Cele trei modele Customs au fost realizate de constructorii Deus Ex Machina, Mr. Martini si Officine Mermaid. Acestia au dorit sa evidentieze potentialul enorm de personalizare a noii motociclete Ducati Scrambler.


Fiecare constructor a avut la dispozitie una din cele trei versiuni ale modelului Ducati Scrambler 2015, pentru a-i oferi acesteia o interpretare proprie si un design unic. Astfel, cei de la Deus Ex Machina au personalizat versiunea Scrambler Full Throttle, cei de la Mr. Martini s-au ocupat de modelul Scrambler Classic, iar cei de la Officine Mermaid au reproiectat varianta Scrambler Urban Enduro.


Ducati Scrambler Full Throttle a fost transformata intr-un model cu un design retro, specific motocicletelor de curse speedway, aceasta versiune fiind denumita de constructor Hondo Gratton. Cei de la Mr. Martini au reusit sa faca din modelul Ducati Scrambler Classic un cafe racer deosebit, denumit chiar Cafe Racer, in timp ce Officine Mermaid au reproiectat versiunea Ducati Scrambler Urban Enduro, rezultand o motocicleta unica, orientata spre off-road. Aceasta din urma a fost denumita Ducati Scrambler Scratch.


Ducati Scrambler a fost una dintre cele mai asteptate modele din 2015. Aceasta va fi oferita de constructor in patru variante: Scrambler Icon, Scrambler Full Throttle, Scrambler Urban Enduro si Scrambler Classic. Toate cele patru versiuni sunt propulsate de acelasi motor cu doi cilindri in V, racit cu aer. Avand o capacitate cilindrica de 803cc, acesta dezvolta o putere de 75 cp si un cuplu de 68 Nm.