Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Prima fotografie cu noua Yamaha MT-25
06 Mai

Prima fotografie cu noua Yamaha MT-25

Publicat de: Motoboom

Asteptata de ceva vreme in urma zvonurilor aparute in presa de specialitate, noua motocicleta Yamaha MT-25 si-a facut aparitia pe un site din Indonezia. Desi constructorul nu a dezvaluit nicio informatie oficiala, se pare ca noul naked Yamaha va mosteni cea mai mare parte a componentelor de la versiunea sport YZF-R25.


Astfel, Yamaha MT-25 va prelua de la modelul sport R25 motorul, sasiul, suspensiile, saua si sistemul de evacuare, fiind practic aceeasi motocicleta insa fara carenaje. Ca si in cazul sportivelor, este de asteptat ca pentru piata europeana sa fie lansat un model asemanator, insa cu o capacitate mai mare a motorului, dupa ce R25 a ajuns in Europa cu un motor mai mare si sub numele de Yamaha R3.


Denumirile vehiculate in presa de specialitate pentru noul naked Yamaha de capacitate mica, destinat pietei din Europa, sunt MT-03, MT-300 sau MT-321, exact capacitatea cilindrica a motorului. Cel mai probabil japonezii vor apela la numele de MT-03, la fel ca si in cazul fratiorului sau mai mare, MT-09.


Aceasta miscare pare una logica pentru cei de la Yamaha, acestia dorind sa lanseze pe piata un concurent serios pentru noua motocicleta Kawasaki Z300, o versiune naked a celebrului model Ninja 300, care s-a bucurat de un real succes inca de la lansarea sa.


Daca noua Yamaha MT-03 va fi scoasa pe piata, cel mai probabil va fi propulsata de acelasi motor care echipeaza si varianta sport R3. Cu doi cilindri in paralel si o capacitate de 321 cc, acesta ofera o putere de 42 cp la o turatie de 10.750 rpm si un cuplu de 29 Nm.