Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Preview - Noul Yamaha Grizzly EPS Special Edition 2019
25 Iun

Preview - Noul Yamaha Grizzly EPS Special Edition 2019

Publicat de: Motoboom

Cei de la Yamaha au dezvaluit recent noua gama de ATV-uri pentru 2019, de departe vedeta acestui line-up fiind Yamaha Grizzly EPS Special Edition. Grizzly SE a devenit modelul stindard al gamei Yamaha si datorita anvelopelor de 27 inch, Maxxis “Zilla” care vor rula pe noile jante de 14 inch, turnate din aluminiu in 2 tonuri de culoare.

 Printre nouatile aduse de Yamaha Grizzly EPS SE, remarcam acceleratia imbunatatita gratie modificarilor aduse la cutia de viteze care, alaturi de motorul mono-cilindric pe injectie de 700cc , contribuie decisiv la o conduita in condus mult mai sportiva, dar in acelasi timp mai lina si mai putin zgomotoasa.

 

 “In continuare, Yamaha isi propune sa construiasca pe renumita sa platforma, ATV-uri recreationale si sportive care sa aduca in fiecare an, o sumedenie de noi optiuni si tehnologii, croite sa multumeasca o larga varietate de clienti care impartasesc in comun, pasiunea nemarginita pentru sporturile off-road,” a declarat Mike Martinez, vicepresedintele diviziei ATV/SSV din cadrul Yamaha. “Oferind cel mai bun echilibru in materie de confort, incredere si performante, Yamaha livreaza optiuni care sa multumeasca o intreaga comunitate de rideri in continua expansiune. Indiferent daca vorbim despre barbati sau femei pasionate de outdoor, fermieri la munca sau dependenti de aventura pe carari nebatatorite, cu noile modele, Yamaha va reusi cu siguranta sa-i multumeasca pe toti.”

 

 Pe zona utilitar-recreationala, lui Yamaha Grizzly EPS SE i se alatura modele precum: Kodiak 450, Kodiak 450 EPS, Kodiak 450 EPS SE, Kodiak 700, Kodiak 700 EPS si Kodiak 700 EPS SE.

Pentru performante mai sporitve, Yamaha propune ca de obicei modele Raptor 700, Raptor 700R, Raptor 700R SE, Raptor 90, YFZ450R, YFZ450R SE si YFZ50, disponibile pentru gama anului viitor.

MOTOBOOM va pune la dispozitie o intreaga gama de modele Yamaha -  ATV-uri, modele Side by Side sau Quad-uri, pe care le puteti admira si comanda pe pagina noastra de web.

Sursa: www.atv.com